راهنمای نگارش مقاله‏‌های فصلنامه علوم‌‏زمین 

- محورهای موضوعی مقاله‌‏های فصلنامه عبارتند از: زمین‌شناسی اقتصادی، رسوب‌شناسی، چینه‌شناسی و فسیل‌شناسی، زمین‌ساخت، سنگ‌شناسی، زمین‏‏‌فیزیک، زمین‌شناسی زیست‌محیطی، آب‌زمین‏‌شناسی، و زمین‌شناسی مهندسی.

- انواع مقاله‏‌های قابل پذیرش در فصلنامه علوم‌زمین: مقاله پژوهشی همراه با مطالعه موردی، مقاله مروری، یادداشت پژوهشی (مقالات کوتاه)، مقاله روش‌شناسی، نقد علمی و نقطه نظر.

 

هدف فصلنامه

هدف فصلنامه علوم زمین، فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات علمی و فنی میان استادان، پژوهشگران و متخصصان است. فصلنامه مقالات مستند به نتایج پژوهش‌‌های بنیادی و کاربردی، دارای نوآوری و مطالب مفید درباره موضوعات وابسته به زمین‌شناسی ایران و یا نتایج تحقیقات نظری بکر در ارتباط با علوم‌زمین را به‌چاپ می‌رساند.

 

فایل‌های مورد نیاز برای بارگذاری در وبگاه فصلنامه (هنگام ثبت نام الکترونیکی و ارسال نسخه اولیه مقاله):

- اصل مقاله فارسی

- اصل چکیده گسترده انگلیسی (English Extended Abstract)  (لینک فایل راهنمای پی دی اف)

- مشخصات نویسندگان

- کاربرگ تعهدنامه و تاییدیه تمامی نویسندگان

- کاربرگ تعارض منافع

- گواهی مشابهت‌‏یابی (همانندجو و همتاجو)

- رسید پرداخت هزینه اولیه به مبلغ 1.000.000 ریال

 

فایل‌های مورد نیاز برای بارگذاری در وبگاه فصلنامه (هنگام پذیرش مقاله):

- نسخه نهایی مقاله فارسی و چکیده گسترده انگلیسی که به تایید داوران رسیده است.

- شکل‌ها با فرمت TIFF و یا JPEG در قالب CMYK به‌صورت جداگانه و خارج از فایل word با کیفیت بالا

- رسید پرداخت هزینه نهایی، صفحه‏آرایی و دریافت کد DOI به مبلغ 2.000.000 ریال

 

نکته‌‏های مهم

- هنگام ثبت نام اولیه و ارسال مقاله در سامانه نشریه، در تکمیل مشخصات نویسندگان دقت لازم به عمل آید. بر اساس قوانین فصلنامه علوم زمین به هیچ عنوان و در هیچ مرحله‏ای امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد (دانشجویان تحصیلات تکمیلی پیش از ارسال مقاله از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند).

- در صورتی که نویسندگان محترم، مقاله‌ای در فصلنامه در دست بررسی دارند، پیش از تعیین تکلیف مقاله، نسبت به ارسال مقاله بعدی اقدام ننمایند.

- مقاله‌های ارسالی نباید در مجله‌ها و یا در کنفرانس‌های داخلی و خارجی، چاپ و یا به صورت همزمان ارسال شده باشند. آشکار است پیامدهای رعایت نکردن این موضوع متوجه نویسندگان خواهد بود.

- نویسندگان باید اصلاحات انجام شده در متن مقاله را با رنگ آبی به صورت هایلایت شده مشخص نمایند و پاسخ اصلاحات خواسته شده از طرف داوران (بند به بند، برای هر داور، به صورت جداگانه) را طی نامه‌ای تهیه و به‌ همراه مقاله ارسالی بارگذاری نمایند.

- اصالت پژوهش: مسئولیت هر مقاله از نظر درستی و اصالت علمی، عدم چاپ قبلی در مجلات دیگر، و ترتیب نام پدیدآورندگان بر عهده شخص مکاتبه‌کننده خواهد بود و همه مکاتبات با وی صورت خواهد گرفت. نسخه صفحه‌آرایی شده مقاله، تنها پس از تایید صحت متن و اصالت پژوهش توسط نویسنده مکاتبه‌کننده، به چاپ خواهد رسید.

 - حجم مقاله: حجم مقاله، بیشینه 30 صفحه (مطابق با راهنمای نگارش و قلم‌های نگارشی که در زیر اشاره شده‌‏اند) با در نظر گرفتن تصاویر و جدول‌ها است.

- بحث و اظهار نظر: خوانندگان می‌توانند بحث درباره مقالات چاپ شده را بیشینه تا 3 ماه پس از انتشار مقاله به دفتر نشریه ارسال دارند تا در صورت تصویب در هیات تحریریه، به همراه با پاسخ احتمالی نویسندگان، به‌چاپ برسد.

- مشخصات: عنوان مقاله باید به نسبت کوتاه (بیشینه 15 کلمه) و بازتاب‏دهنده تمام ویژگی‌های اصلی پژوهش باشد. نام و نام خانوادگی، وابستگی سازمانی و پست الکترونیکی پدیدآورندگان (نسبت دانشگاهی و یا سازمانی)، مطابق رویه نشریه، در زیر عنوان مقاله آورده می‌شود (نام فردی که مکاتبات با او صورت خواهد گرفت، با ستاره مشخص شده و نشانی کامل پستی و تلفن نویسنده مسئول - ثابت وهمراه - نیز ذکر شود). وابستگی‌های سازمانی و اطلاعات نویسندگان به شکل زیر وارد شوند:

تحصیلات و رتبه علمی، گروه آموزشی (Department)، دانشکده (Faculty)، دانشگاه (University)، شهر، کشور

- چکیده: چکیده فارسی باید دارای ساختار استاندارد و بیشینه 200 کلمه باشد. چکیده، در یک بند (پاراگراف)، و به صورت یک ستونی به عرض 18 سانتی‌متر (فاصله متن از بالا ، پایین و راست و چپ 2 سانتی‌متر) عرضه می‌شود. 4 تا 7 واژه کلیدی بعد از چکیده می‌آید. از ارجاع به منابع و آوردن شکل در چکیده، خودداری شود.

- متن: بدنه مقاله به صورت تک‌‏ستونی تهیه می‌شود. فاصله خط‌‏ها در همه جا معمولی (1.5 line) است. از آوردن واژه‌های انگلیسی (جز در مواردی چون نام افراد، نگارش منبع و گونه‌های فسیل‌ها)، خودداری شود. واحدهای مورد استفاده، در سیستم متریک است (در صورت استفاده از واحد دیگر، معادل متریک آن یادآوری شود). همه صفحات مقاله باید دارای شماره صفحه و شماره خط باشند.

نکته: برای گذاشتن نیم‏‌فاصله تنها از کلیدهای کنترل+شیفت+2 استفاده کنید.

-شکل‏ها و جدول‏ها: همه شکل‌ها، نمودارها و عکس‌ها با عنوان شکل، عرضه می‌شوند. همه شکل‌ها بایستی در داخل متن ارجاع داده شده باشند. شکل در نخستین پاراگراف پس از ارجاع شماره شکل آورده شود. همچنین باید اصل و دارای کیفیت و وضوح بالا باشند. ذکر ماخذ مواردی که از منابع دیگر گرفته شده، الزامی است. نحوه تدوین جدول‌ها چپ به راست و متن آنها به انگلیسی در نرم افزار word است. از گذاشتن ممیز به صورت (/) و یا (،) در اعداد اعشاری انگلیسی خودداری شود. از آن جا که مطالب مجله در ستون‌های 5/8 سانتی‌متری (دو ستونه) و 18 سانتی‏متری (تک ستونه) آراسته می شوند، لازم است شکل‌ها و جدول‌ها بیشینه با عرض 18 (شکل‌های بزرگ‌تر) یا 5/8 سانتی‌متری (شکل‌های کوچک‌تر) ارایه شوند.

- رفرنس همه شکل‏ها باید در شرح آن‏ها گنجانده شود.

نکته مهم: پس از شرح فارسی شکل‏ها باید برگردان شرح به زبان انگلیسی نیز پس از آن نوشته شود زیرا مجله دارای چکیده گسترده انگلیسی (English Extended Abstract) است که در آن به شکل‏های متن (فارسی) مقاله اشاره شده است. به نمونه زیر توجه کنید:

شکل 1- آ) گستره مورد مطالعه (چهارگوش سیاه) در تصویر ماهواره‏ای گوگل ارث. ب) نقشه راه‏های دسترسی. پ) موقعیت آمفیبولیت‏‌های آنالیز شده به روش‏های MS-ICP، XRF و Sm-Nd بر روی نقشه زمین‏‌شناسی گستره. زمین‌‏شناسی برگرفته از نقشه زمین‏شناسی 1:100.000 تخت سلیمان (باباخانی و قلمقاش، 1371).

Fig. 1. a) Study area (black quadrangle) over Google Earth satellite image. b) Access road map. c) Locations of the amphibolites on the geological map of the area, analyzed using MS-ICP, XRF and Sm-Nd methods. Geology of the area is from the 1:100,000 geological map of Takht-e-Soleyman (Babakhani and Ghalamghash, 1992).

نکته مهم: پس از شرح فارسی جدول‏ها باید برگردان شرح به زبان انگلیسی نیز پس از آن نوشته شود زیرا مجله دارای چکیده گسترده انگلیسی است که در آن به جدول‏های متن (فارسی) مقاله اشاره شده است. در صورتی که جدول داده‏‌ها نیز به زبان فارسی باشد، نیازی به این کار نیست زیرا باید جدول یادشده و شرح آن به زبان انگلیسی در چکیده گسترده نیز آورده شود.

 

ساختار مقاله در فصلنامه

  • عنوان مقاله
  • نام نویسندگان
  • وابستگی نویسندگان
  • نویسنده مسئول همراه با ایمیل و تلفن
  • چکیده فارسی
  • واژه‌‏های کلیدی

1- پیش‏‌نوشتار1

2- روش پژوهش*2

3- داده‏‌ها و اطلاعات*3

4- بحث*4

5- نتیجه‌‏گیری5

سپاسگزاری*6

کتابنگاری

 

Title of Paper

Names of authors

Affiliations

Corresponding author

Abstract

Keywords

 

توضیح:

1- نویسنده در "پیش‏‌نوشتار" مسئله اصلی یا پرسش‌‏های پژوهش را مطرح و معرفی می‏‌نماید؛ رویکردهای (روش‏‌های کلی) خود برای حل مسئله را بیان می‏‌کند؛ اهمیت و کاربردهای احتمالی پژوهش خود را می‏‌نویسد؛ پیشینه پژوهش در موضوع مقاله را توصیف می‏‌نماید؛ ضرورت پژوهش خود را بیان می‏‌کند و چرایی اهمیت کار خود را نسبت به کارهای پیشین روشن می‏‌نماید و در پایان به طور خیلی کلی دستاوردهای اصلی مقاله را بیان می‏‌کند.

بررسی دقیق پیشینه پژوهش در پیش‌‏نوشتار اهمیت زیادی دارد و از شاخص‌‏های اصلی داوران برای پذیرش یا رد مقاله است، زیرا بدون این بخش ممکن است، مقاله‏‌های پژوهشی، کار دیگران را دانسته یا نادانسته تکرار کند و یا با بنیان علمی موضوع پژوهش آشنایی نداشته باشد. از فهرست کردن منابع به دنبال هم و بدون کاربرد آن‏ها در مقاله برای این بخش خودداری کنید.

2- بخش‏‌هایی که در بالا با * مشخص شده است، ضروری نیست و نویسنده می‏‌تواند سرفصل‌‏های اصلی موضوع پژوهش خود را پس از بند 1 در مقاله بیاورد.

3- در صورت نداشتن سرفصل "داده‌‏ها و اطلاعات"، نویسنده باید حتما در بخش‏‌های اول مقاله، این داده‏‌ها و اطلاعات، شیوه گردآوری آن‏ها و آزمایشگاه‏‌های مورد استفاده را توصیف نماید و مالکیت آن‏ها را تعیین نماید (آیا خود نویسنده آن‏ها را برداشت و فراوری کرده است و یا از منابع دیگر - با یادآوری دقیق منابع - استفاده نموده است).

4- بخش "بحث" باید در باره واکاوی (تحلیل) و فراوری داده‏‌ها و اطلاعات گفتگو کند و استدلال‏‌های لازم برای نتایج پژوهش را در اختیار خواننده قرار دهد. نتایج نهایی پژوهش نباید در این بخش ارائه گردد. در صورت نیاز می‏توان از پژوهش‏‌های پیشین برای تقویت و یا تایید بحث استفاده کرد.

5-بخش "نتیجه‏‌گیری" باید به همه دستاوردهای مهم مقاله اشاره نماید. این بخش فقط به دستاوردهای نویسندگان در مقاله حاضر می‏‌پردازد و کار دیگران (پژوهش‏‌های پیشین) را نباید به عنوان نتیجه‌‏گیری مقاله ارائه کرد. استفاده از پژوهش‏‌های پیشین در نتیجه‏‌گیری تنها برای مقایسه کار خود با دیگران، اهمیت آن، تایید کاربری و نتایج پژوهش و یا رد نتایج پژوهش‏‌های پیشین مجاز است. بهتر است "نتیجه‏‌گیری"، افزون بر نقطه‏‌های قوت، به نقطه‏‌های ضعف مقاله و دلیل‏‌های آن نیز اشاره کند و برای پژوهش‌‏های فراتر در زمینه موضوع مقاله، پیشنهاد و یا رویکرد، ارایه نماید.

در صورت ضرورت، "بحث" و "نتیجه‏‌گیری" را می‌‏توان با هم ترکیب کرد و بخشی را با عنوان "بحث و نتیجه‏‌گیری" ارائه داد، اما مطالب این دو بخش باید در متنی که زیر عنوان یادشده می‏‌آید، برای خواننده قابل تفکیک باشد.

6- در صورت کاربرد، در بخش سپاسگزاری باید یادآوری شود مقاله حاضر بخشی از دستاوردهای پایان‏‌نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکترای نویسنده (ردیف) چندم است.

7- آشکار است، در صورت حذف بخش‌‏های ستاره‌‏دار مقاله، شماره ردیف سرفصل‏‌ها می‏تواند به پیروی از آن تغییر نماید.

8- به ترجیح همه سرفصل‏‌ها باید مقداری متن در پی خود داشته باشند که دست کم در باره کلیات آن بخش گفتگو کند، بنابراین تا حد امکان از نوشتن سرفصل‏‌ها به شرح نمونه زیر خودداری کنید:

6- الگوی عناصر کمیاب و کمیاب خاکی

 1-6- الگوی عناصر کمیاب و کمیاب خاکی در گستره تکاب

با توجه به نمودار عناصر کمیاب خاکی بهنجارشده نسبت به کندریت غنی‏‌شدگی مشخص در عناصر کمیاب خاکی سبک یا LREE نسبت به عناصر کمیاب خاکی سنگین یا HREE همراه با آنومالی منفی Eu در نمونه‏‌های گستره تکاب به چشم می‏‌خورد (شکل6).

 

کتابنگاری و نگارش منابع

نگارش درست منابع مورد استفاده در متن مقاله و در بخش منابع پایان مقاله اهمیت زیادی دارد. بنابراین از نویسندگان گرامی درخواست می‏‌نماییم ضمن حفظ کامل امانت در استفاده از منابع، شرایط زیر را برای نگارش آن‏ها رعایت نمایند.

 

نگارش منابع فارسی در متن

1-در نگارش نام نویسندگان از آوردن نام کوچک، کوته‌‏نوشت نام کوچک و لقب خودداری کنید:

نادرست: (علی اکبر محمدی، 1398) (ع.ا. محمدی، 1398) (جناب آقای دکتر محمدی، 1398)

2-در صورتی که تعداد نویسندگان دو نفر است، نام خانوادگی هر دو و اگر بیش از دو نفر است از و همکاران استفاده کنید.

درست: (آرامش و محمدی، 1399) (آرامش و همکاران، 1397)

نادرست: (آرامش و دیگران، 1399)

نکته: در تمام صفحات مقاله به ویژه کتابنگاری از به کاربردن حرف "& "به جای واژه " and" پرهیز شود.

3-هنگام آوردن اطلاعات گفتاری (personal communication) در متن، نام کامل شخص اطلاعات دهنده و تاریخ انتقال اطلاعات باید نوشته شود.

درست: (محمد حسن نبوی، اطلاعات گفتاری، 1392)

 

نگارش منابع خارجی در متن

1- نگارش فارسی و نگارش انگلیسی منابع خارجی هر یک به تنهایی برای ارجاع دادن به این گونه منابع کافی نیست:

نادرست: (اشتوکلین، 1974) یا (Stöcklin, 1974)

در مورد اول یا دوم، خواننده نخواهد دانست در منابع پایان مقاله باید نام نگارنده را در ا (الف)، E یا S جستجو کند.

2- اگر ماخذ، بخشی از جمله فارسی است، ابتدا نام نویسندگان را به فارسی و سپس در پرانتز نویسندگان و سال انتشار را به انگلیسی بنویسید:

درست: اشتوکلین (Stöcklin, 1974) بر این باور است که زمین‌درز تتیس‌‏کهن در شمال ایران قابل پیگیری است.

در جمله بالا اشتوکلین، نهاد جمله فارسی است و جمله بالا از نگارش نادرست زیر پیشگیری می‏کند:

نادرست: Stöcklin (1974) بر این باور است که زمین‌درز تتیس‌‏کهن در شمال ایران قابل پیگیری است.

3-اگر ماخذ، بخشی از ساختار جمله نیست، کافی است در پرانتز نویسندگان و سال انتشار را به انگلیسی بنویسید:

درست: زمین‌درز تتیس‌‏کهن در شمال ایران قابل پیگیری است (Stöcklin, 1974).

اشتوکلین در جمله بالا نقشی در ساختار جمله فارسی بازی نمی‏کند.

4- برای ارجاع به نقشه‌‏های زمین‏‌شناسی باید نام تهیه‌‏کنندگان در متن به عنوان ماخذ نوشته شود:

درست: (عندلیبی و همکاران، 1380)

نادرست: (سازمان زمین‏‌شناسی کشور، 1380)

 

نگارش منابع فارسی در پایان مقاله

مقاله:

هاشمی، خ.، اویسی، ب. و سعیدی، ع.، 1391، واکاوی جنبش‏‌شناختی نشانگرهای زمین‌‏ریختی و برآورد نرخ نسبی دگرریختی جنبا در راستای گسل کواترنری هرمود، خاور زاگرس مرکزی. فصلنامه علوم‌زمین، زمستان 1391، سال بیست و دوم، شماره 86، ص 135-142. http://dx.doi.org/10.22071/gsj.2021.248995.1845

گزارش:

بربریان، م.، قریشی، م.، ارژنگ روش، ب. و مهاجر اشجعی، ا.، 1371، پژوهش و بررسی نوزمین‏ساخت، لرزه‌‏زمین‌‏ساخت و خطر زمین‌لرزه-گسلش در گستره قزوین بزرگ و پیرامون، سازمان زمین‏‌شناسی کشور، گزارش شماره 61، 197ص.

کتاب (نگارش):

بربریان، م.، 1374، نخستین کاتالوگ زمین‌لرزه و پدیده‏‌های طبیعی ایران‏‌زمین، جلد نخست: خطرهای طبیعی پیش از سده بیستم. شرکت انتشارات احیا کتاب، 603 ص.

کتاب (برگردان):

رده، ا. (مترجم)، 1370، تاریخ زمین‌لرزه‏‌های ایران. نوشته امبرسز و ملویل (1984)، انتشارات آگاه، تهران، 674 ص.

پایان‌‏نامه (ارشد) و رساله (دکترا):

امیدی، پ.، 1380، تحلیل ساختاری و پویش‌‏شناختی تفصیلی پهنه‌‏های گسلی در حاشیه جنوبی البرز خاوری (گستره سمنان-دامغان). رساله دکترا، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت مدرس، 264 ص.

نام استاد راهنما یا مشاور در فهرست نویسندگان قرار نخواهد گرفت.

نقشه:

عندلیبی، ج.، یوسفی، ط. و خادمی، ا.، 1380. نقشه زمین‏‌شناسی کوار، مقیاس 1:100.000، سازمان زمین‏‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور.

نگارش منابع خارجی در پایان مقاله

مقاله:

Holdsworth, R.E., Butler, C.A., and Roberts, A.M., 1997. The recognition of reactivation during continental deformation, J. Geol. Soc. London, 154(2), 73-78.

Guest, B., Guest, A., and Axen, G., 2007. Late Tertiary tectonic evolution of northern Iran: A case for simple crustal folding, Global Planet Change, 58(3), 435–453, doi:10.1016/j.gloplacha.2007.02.014.

کتاب:

Ambraseys, N.N., and Melville, C.P., 1982. A History of Persian Earthquakes. Cambridge University Press, Cambridge, 219 p.

پایان‏‌نامه:

Baker, C., 1993. The active seismicity and tectonics of Iran. Ph.D. thesis, Univ. of Cambridge, UK, 228 p.

تعداد منابع مورد استفاده باید دست کم به 20 برسد و منابع باید به ترجیح به روز و ترکیبی از منابع فارسی و انگلیسی باشند.

- کتاب‌ها و گزارش‌ها: پدیدآورنده‌ها (نام خانوادگی و حرف اول نام)، تاریخ نشر، عنوان کتاب، ناشر، محل نشر، تعداد صفحات.

- مقاله‌ها: پدیدآورنده‌ها (نام خانوادگی و حرف اول نام)، تاریخ نشر، عنوان مقاله، نام نشریه، دوره یا جلد، شماره (سال)، شماره صفحات، ذکر کد دیجیتالی (DOI).

شماره ترتیب روابط داخل پرانتز نوشته می‌شود. از آوردن پاورقی خودداری شود، واژه‌های معادل (برای یک بار در متن) و موارد توضیحی کنار واژه مورد نظر در پرانتز آورده می‌شوند.

معرفی انگلیسی: در یک برگه جداگانه در پایان مقاله؛ عنوان مقاله، نام پدیدآورنده‌ها، وابستگی سازمانی و پست الکترونیکی، به همراه چکیده و واژه‏‌های انگلیسی می‌آید. چکیده و واژه‏‌های کلیدی انگلیسی برگردان کامل محتوی چکیده و کلید واژه‌های فارسی است.

تمام منابع استفاده شده باید دارای پیوند (لینک) اینترنتی باشند و آدرسی که مقاله در آن درج شده، آورده شود.

 

 قلم‏‌های نگارش

موقعیت استفاده

اندازه

نوع قلم

عنوان مقاله

16

B-Titr ، سیاه

نام پدیدآورندگان

10

B-Titr ، سیاه

وابستگی سازمانی پدیدآورندگان

10

B-Lotus ، نازک

متن چکیده و کلید واژه‌ها

11

B-Zar ، نازک

عنوان‌های اصلی

10

B-Titr ، سیاه

عنوان‌های فرعی

9

B-Titr ، سیاه

زیرنویس شکل‌ها و جدول‌ها

11

B-Zar ، نازک

متن مقاله و کتابنگاری

12

B-Zar ، نازک

واژه‌ها و منابع‌انگلیسی داخل‌متن‌ مقاله

10

Times new roman، نازک

چکیده و منابع انگلیسی انتهای مقاله

10

Times new roman، نازک

 

- ارسال: انجام تمام مراحل ارسال، ارزیابی، پیگیری و چاپ مقاله تنها از طریق وبگاه صورت می‏گیرد. پیگیری مقالات یا از طریق وبگاه و یا با ایمیل faslnameh1370@yahoo.com صورت می‌گیرد. مدارک همراه با مقاله شامل نامه تاییدیه از تمامی نویسندگان مقاله مبنی بر این که مقاله را ملاحظه و تایید می‌نمایند همراه با امضا، ایمیل و تلفن آن‏ها فرستاده شود. افزون بر مدارک یاد شده، اصل فیش واریزی به مبلغ 1.000.000 ریال جهت ارسال مقاله به شماره حساب شبا IR020100004001057103014933، شماره کارت 6367957027041743 و یا شناسه واریز 362057174146502000108590211002 بانک مرکزی به نام پژوهشکده علوم‌زمین نیز فرستاده شود (درج شناسه واریز برای وصول وجه و انجام مراحل قطعی پرداخت الزامی است). هزینه صفحه آرایی و اختصاص کد DOI برای هر مقاله پس از پذیرش، 2.000.000 ریال (در مجموع 3.000.000 ریال) خواهد بود. لازم به یادآوری است هزینه ارسال اولیه پس از دریافت مقاله از سوی دفتر فصلنامه در صورت مردود شدن توسط داوران به نویسنده مسترد نخواهد شد. برای غنی‌تر شدن بانک اطلاعات داوران، در نامه همراه مقاله، نام و مشخصات دست کم 3 نفر که در زمینه مقاله تخصص دارند، آورده شود. ذکر کد پیگیری مقاله بر روی مقالات اصلاح شده ضروری است.

 

- آدرس‏ دهی به فصلنامه علمی علوم‌زمین در منابع و رفرنس‌ها به صورت زیر می‌باشد:

 Scientific Quarterly Journal of Geosciences (https://www.gsjournal.ir)

 

برای پرداخت لطفا از مراحل زیر اقدام نمایید:

گام نخست: دستگاه‏‌های خودپرداز (ATM) - پرداخت قبوض، سایر پرداخت‏‌ها - گزینه پرداخت وجوه دولتی - گزینه صفحه کلید - گزینه وارد کردن شناسه 30 کارکتری - وارد کردن شماره کارت مجازی - وارد کردن مبلغ به ریال - تایید (مرحله نهایی)

گواهی مشابهت‌یابی: از وبگاه‌های معتبر (همانندجو و یا همتاجو) تهیه می‏‌شود. شناسه نشریه در وبگاه همانندجو MGNQRO می‌باشد.